Chcete zlepšit svou výkonnost?

Nejenom v posteli, ale i výkonnostně můžete zlepšit své fyzické zdraví. Testosteron je základem mužnosti. Tento hormon mužnosti však nepomáhá jenom z hlediska erekce, ale také vrcholového sportu. Testosteron je hormon, který je základním faktorem, na který se nahlíží ve sportu. Je to řešení pro úspěch, proto je jeho doping povolený a léty ověřený. Je základem kvalitního a lepšího výkonu vrcholových sportovců. To všechno testosteron umí a my jej umíme synteticky nahradit, takže se jedná o povolený doping. Jeho užívání je přitom zcela bez rizika. Dá se velice snadno syntetizovat a je bez nežádoucích účinků.
černovlasý muž
Podpořte svou mužnost a mějte lepší výkony ve sportu
Jedná se o nedopingové řešení, které podpoří a zlepší vaši fyzickou výkonnost z pohledu sportu .

Něco málo z historie

Nedávná historie potvrdila, že mezi prvními uživateli, kteří tento syntetický hormon používali na zlepšení svých výkonů ve sportu, byli sovětští atleti. Jakmile se to objevilo v této zemi, následovala samozřejmě Amerika. Ptáte se, jak se vytváří vysoké rekordy, které jen tak někdo nepřeková? Právě podobným způsobem. Roku 1960 byly světové rekordy vytvořené v mnoha disciplínách. Jistě už chápete, jakým způsobem toho tito lidé dosáhli. Sportovní disciplíny se týkaly například hodu diskem, hodu oštěpem, vrhem koulí a byl zde započítán také vytrvalostní běh.
muž s dýmkou

Nežádoucí účinky? Pozitivní i negativní

a) Pozitivum na naše tělo – Krásná a mladistvá postava jako z časopisu? Díky testosteronu měli tito sportovci působivě tvarovanou postavu. Nikdy předtím jste takové postavy vidět nemohli a najednou se zjeví zcela noví a vylepšení muži. I ženy posléze užívaly testosteron při sportu.

b) Nebezpečná rizika testosteronového dopingu – Podávání exogenního testosteronu nese s sebou závažnou intoxikaci a lézi jaterních buněk, zvýšené riziko vzniku rakoviny a kardiovaskulárních příhod.

Posted in <a href="https://www.brandel.cz/dum/" rel="category tag">Dům</a>