Neplýtvejte svými silami

Je chvályhodné, že jste se konečně rozhoupali k tomu, abyste konečně postavili na své milované zahrádce domek. Konečně si budete moci dopřát skutečného pohodlí. A jak to máte zorganizované? Na zemní práce Praha si povoláte partu kamarádů? Doufejme, že ne? Ale to není myšleno vážně, viďte?

nakladač

Víte, co všechno zemní práce v Praze znamenají?
· Budete muset vykopat tuny hlíny a kamenů.
· Budete je muset odvozit někam na skládku.
· Zlámete několik krumpáčů a lopat.
· A hlavně! Ztratíte mnoho sil k tomu, abyste postavili svůj vytoužený domeček!
A to všechno zbytečně!

Počítáte s riziky?
· Máte snad dostatek kamarádů, kteří budou mít čas, ale hlavně dostatek sil na tak opravdu těžkou a namáhavou práci?
· Umíte si představit, jak dlouho Vám bude trvat vykopání základů pro Váš domek? Není to sice dům rodinný, ale i zahradní zděný domek musí mít spolehlivé základy, aby nespadl.
· Co když přijde průtrž mračen? Je Vám jasné, že se spousta hlíny a kamenů opět sesune zpět, odkud jste je vykopali. Znáte pověst o Sisyfovi? Tak to budete přesně, jako on. Také tlačil balvan na horu a odtud se mu pokaždé skutálel zase dolů. Od toho pramení rčení o sisyfovské práci. Stále pracujete na zemních pracích Praha, ale nikdy nejste hotovi.

bagrování

Tak takhle, prosím, ne!
Vykašlete se na krumpáče a lopaty! Neobtěžujte své kamarády s žádostí o takovou pomoc! Zajistěte si zemní práce v Praze u těch nejpovolanějších. A začněte si připravovat materiál na stavbu domku. I tak Vás čeká moře práce, když už si svůj domek chcete postavit vlastníma rukama.
Ono by nebylo na škodu, kdybyste vůbec celou stavbu přenechal odborníkům. Takový domek budou mít hotovi za pár týdnů. A Vy už jen dokončíte interiér. Jste přece profesí elektrikář. Popřemýšlejte, jestli se Vám nevyplatí nechat zemní práce Praha na odbornících, a stejně tak i hrubou stavbu. Však uvidíte sami.

Posted in <a href="https://www.brandel.cz/spolecnosti/" rel="category tag">Společnosti</a>