Informace o čističích

  1. Proč poppers?– Poppers je slangový název, který se běžně používá. Označuje malé lahvičky, většinou o objemu kolem 15 ml až do 30 ml. Existují tedy menší i větší produkty .
  2. O co se jedná?– Tyto lahvičky jsou běžně prodávány jako vysoce koncentrované průmyslové čističe. Obsahují látky na bázi nitritů. Čili v nich můžete najít různé chemické látky, jako jsou: alkyl nitrit, butyl nitrit, isobutyl nitrit či amylnitrit.
  3. Co se s nimi dá čistit?– Jistě se ptáte, na co se tedy používají? Čističe jsou určené k čištění audiohlav, videohlav a kůže. Dají se také použít k vyčištění penilních kroužků, kombinéz, pout nebo jiných fetiš pomůcek. Vyčistíte s nimi také jiné erotické pomůcky i hračky. Pro tyto případy jsou opravdu perfektní a čištění půjde snadno a jednoduše. Jedná se také o vynikající čistič pro čištění kůže v průmyslu.

sexy tělo

Případy použití

Tyto nitritové čističe můžete použít na vyčištění:

  1. Audio hlavy

Na vyčištění se používají vatové tyčinky. Mírně namočíte do čističe, a následně přiložíte a opětovným potíráním odstraňujete skvrny, které na místě ulpěly z pásků. Pokud je místo hodně znečištěno, můžete použít na odstranění například nehet, kterým lehce velký nános seškrábnete.

  1. Video hlavy

Nepoužívejte vatové tyčinky ani nic, co by mohlo nechat nějaké drobky, žmolky či snad vatu na hlavě v případě video hlavy. Čistič naneste jenom na jemný papírek, který lehce přiložíte ke znečištěnému místu.

postel

  1. Kůže

Přípravek se hodí pro vyčištění skvrny na usni. Nejprve je však potřeba zjistit, zdali skvrna půjde takto vyčistit a proto je dobré se ujistit, že ji ještě více nepoškodíte. Na nějakou zadní stranu nebo vnitřní, která nejde vidět, můžete udělat maličkatou skvrnku nebo kaňku původním zdrojem znečištění. Pak to zkusíte vyčistit přípravkem z lahvičky a to tím způsobem, že kápnete trochu látky na již zmíněné znečištění. Vše musíte nechat pořádně zaschnout. Rozhodně netlačte, jinak byste mohli poškodit lícovou vrstvu usně.

Posted in <a href="https://www.brandel.cz/zbozi/" rel="category tag">Zboží</a>